x
Ara
Kapat
Giriş Yap
Üye Girişi
Yada

Coral High Kids Flamingo Desenli, Su Yeşili Renkli, İki Kademeli Çekçekli, Sırt Ve Okul Çantası 24022

5.499,95 TL
Yeni
5.499,95 TL

Ürün  Videosu

ÜRÜN TASARIMI

Modern renk ve desenlerle tasarlanmıştır. Dört Bölmeli çekçekli okul ve sırt çantası. Çantanın ana gözü daha sağlam ve güvenli olması için çift fermuar sürgüsüne sahiptir. Çantanın üst kısmında, alt kısmı hava alabilen bir kumaştan ve için ergonomik süngerden oluşturulmuş elde tutma kulbu vardır. Omuz askıları ağırlığı absorbe edecek şekilde konforlu bir kullanım sağlayacak köpük ve yumuşak malzemelerden üretilmiştir.

Sırt kısmı ortopedik bir yapı oluşturmak için yumuşak ve esnek dış yüzey ile içerideki koruyucu astar arasına daha fazla konfor sağlayacak, aynı zamanda omuzluk saklama cebi olarakta kullanılabilen köpük malzemeden üretilmiştir. Yanlarda esnek malzemeden 2 adet Fileli aksesuar ve matara cebi vardır. Çekçek tekerlekleri merkezden üç ayrı mil ile üçlü tekerlek sistemi ile üretilmiştir. Bu sayede çekçek tekerlekleri engel ve merdiven basamağı gibi yerlerden konforlu ve sarsıntısız bir şekilde çıkıp inebilir.

TEKNİK DETAYLAR

Çekçek iki kademelidir. Çantanın çekçeği kapalı iken yerden yüksekliği 500 mm, Çantanın çekçeği birinci kademede iken yerden yüksekliği 830 mm, Çantanın çekçeği ikinci kademede iken yerden yüksekliği 930 mm, Sırt Çantası olarakta kullanılabilir.

Çantanın en ön bölmesinde 240x28mm genişliğinde karşıdan gelen ışıkları yansıtabilen reflektör bandı bulunmaktadır. Çantanın sol kısmında bir adet askı ve anahtar kilidi için eklenmiş plastik karabina askısı bulunmaktadır. Çantanın dip kısmında kullanılan koruyucu plastik malzemeler sayesinde çarpma, sürtme ve düşme gibi durumlarda çantanızın hasar almamasını sağlayan tampon gibi konumlandırılmış koruyucu malzemeler bulunmaktadır. Çantanın dip ve sırt kısımları çok fazla güçlendirilmiş sert malzemelerden üretilmiştir.. Çantanın dip arka kısmında ayrıca, darbe sürtmeleri önleyen bir bölüm daha bulunmaktadır.. Çanta tekerlekleri tek bir mil üzerine 120 derecelik açılarla üç ayrı döner sistemli bir çarka yerleştirilmiş üçlü tekerlek sistemi ile üretilmiştir. Bu sayede çanta tekerlekleri normal kullanımda yere iki adet tekerleğini temas ettirerek, toplamda 4 tekerlek üzerinde hareket etmektedir. Altılı tekerlek sisteminin en büyük avantajı çantanın 100 mm ye kadar olan engellerin üzerinden düz bir yolda ilerliyorcasına çıkmasını ve inmesini sağlar. Çantanın arka bölmesinde koruma ve temizlik için özel olarak üretilmiş bir koruyucu bir kılıf gizlenmektedir. Sırt kısmının altında bulunan bu fermuarı açtığınızda içeriden çevresi lastik ile donatılmış kılıfa ulaşacaksınız. Çantayı evinize almak istediğinizde, sırtınıza takmak istediğinizde ve bunun gibi tekerleklerin çevreyi kirletmemesini istediğiniz durumlarda bu kılıfı çıkartarak çantanızın alt ve tekerlek kısımlarını komple koruma altına alabilirsiniz.

ÜRÜN DETAYLARI

Kumaş : Polyester

Çekçek: İki kademeli üç milli tekerlek sistemi

Genişlik : 32 cm

Derinlik : 21 cm

Yükseklik

- Çanta Yüksekliği : 48 cm

- Çekçek Kapalı Yüksekliği : 50 cm

- Çekçek 1. Kademe Yüksekliği : 83 cm

- Çekçek 2. Kademe Yüksekliği : 93 cm

Ağırlık : 2.117 Gram

Hacim : 28 Litre

24022-10.jpg (543 KB)

DAHA FAZLA DETAY

KULLANIM & GARANTİ

Genellikle ilk ve orta okul çağında ki çocukların kullanımı için uygundur.

Bu ürün, malzeme ve üretim hatalarına karşı 1 yıl süre ile garanti kapsamındadır.

Ürünü nemli bir bezle temizleyiniz.

Çamaşır makinasında veya elde güçlü kimyevi temizlik maddeleri ile yıkamayınız.

Bu ürün tüm sağlık testlerinden başarı ile geçmiştir.

Polyester malzemeden Yaygan güvencesi ile üretilmiştir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.